厚福街絕對係飲食天堂👅👅餐廳主打石燒和牛漢堡🐮選用100%澳洲和牛🥩👩‍🍳👩‍🍳自己落手落腳煎漢堡扒👩‍🍳👩‍🍳menu以套餐為主 有前菜,有白飯(已經揀咗小飯但係都勁大碗呀🍚🍚),胡麻椰菜,麵豉湯 非常之開胃 至於和牛漢堡亦都有分三個size 所以無論細食定係大食都絕對照顧周到👏👏每個位都有吸煙🌪風口,風口對着石頭🪨油煙正常會被給走 🌬💨💨💨加上,職員都會比個袋你裝住晒隨身物品,所以都唔太擔心啲袋會吸味🧳🧳由於第一次食,所以職員就有介紹點食,點煮。一開始真係勁雞手鴨腳🐔✋🏻🐤🦶🏻 雞蛋和牛漢堡扒 (細)漢堡扒嘅生熟程度全由自己控制 最正就係表層煎濃 內裏保持鬆軟 生生地 覺得唔OK又可以再煎過 ~ 所以肉味香濃,肉質好嫩滑,薄薄地煎仲可以keep到肉汁 咬埋落去牛汁四濺 😋😋砂煲咁大既拳頭啊👊🏻係幾好玩嘅不過好忙😂 一路食又要一路煮 ~ 👅👅身為港女既人都係鍾意人服侍啊🫢 至於個蛋底🥚🥚都出奇地好食 蛋汁勁甜,加上佢有燶邊 所以識落勁有口感話時話塊石頭差唔多凍嘅時候,唔使出聲職員就幫我哋換咗 服務一流 鐘意比人服侍既感覺真係好爽(唔知佢哋係咪有幫每一個客人計時⏰⏰)總括嚟講,第一次
厚福街絕對係飲食天堂👅👅
餐廳主打石燒和牛漢堡🐮選用100%澳洲和牛🥩
👩‍🍳👩‍🍳自己落手落腳煎漢堡扒👩‍🍳👩‍🍳

雞蛋和牛漢堡扒 (細)

總括嚟講,第一次係真係幾好玩嘅,而且食物質素又相當之好 食完個身又無油煙味 職員態度又好 今時今日既服務態度賣少見少~強烈推介🫶
雞蛋和牛漢堡扒
雞蛋和牛漢堡扒