2018-12-06 527 瀏覽
山林道呢間miss marble小店裝修好靚超級少女心,全間舖頭以少女風粉紅色為主,非常夢幻,再加埋啲雲石就好突出😍😍😍勁鍾意哩道粉色花牆,呃like一流😂😂😂🖒夏天其實已經黎過食佢個透心涼嘅刨冰火鍋🍨🍧🍨🍧(都係賣相100分ge靚靚甜品) ,到而家都仲回味緊😋😋😋當時黎見到佢呢個雲石蛋糕已經覺得好得意 ,一直心思思想試下。🙈今次適逢朋友生日,諗起要買生日蛋糕咁就不如在嚟呢度訂啦。OMG 好靚好精緻呀!!!!!!! 今次我訂咗金莎黑朱古力榛子蛋糕。本身諗住個蛋糕四個人食都驚四吋唔夠,原來佢係高身嘅!!!! 睇落好有優雅得黎又好型格 😂😂😂😂 真係男仔女仔都啱送😝初初以為面層嘅係黑白朱古力,點知一咬落去勁Q彈 😱😱😱😱幾個朋友都諗唔到到底係用咩做,又唔似糖膠咁甜。上網search下,原來佢係d雲石紋係用竹炭粉同棉花糖調制成🙈🙈🙈而味道同個名<金莎黑朱古力榛子蛋糕>一樣好似大啖大啖咁食緊滑劣劣嘅金莎餡咁😂😂😂 朱古力蛋糕本身唔算甜,啱晒又怕甜但又中意食甜品的我😝😝😝🐖

勁鍾意哩道粉色花牆,呃like一流😂😂😂🖒

10 分鐘 (外賣自取)