2008-11-21
星期日同左屋企人去食dinne buffet, 不過因為星期五先book位, 就俾安排坐左係個Banquet Room入面, 位置都好近扔野食, 不過坐返係餐廳既感覺會好d今次個主題係泰式火煱, 每兩位就會有一份材料,有蝦, 和牛,肥牛等, 不過好似扔出面既野食比較好。另外每人有一隻大闡蟹送, 都未行過去已經成枱都係食物dinner buffet我推介生蠔, 長腳蟹, 兩樣都好好咪, 另外和牛都好好味, 不過當個waiter扔到過黎果時其實已經凍左, 所以要扣少少分熱盤我覺得果度既咖哩係幾好, 特別係咖哩羊肉再加埋烤包, 好正!!!至於其他熱盤都不過不失, 水準都算幾好甜品最欣賞佢除左有"哈緊大"雪糕之外, 仲有雪芭!!!超好味, 同埋可以自己整pancake, 等d小朋友有得玩下, 另外dessert櫃都有好多甜品,另外可以自己整返杯熱檸水飲下, 因為係自助形式, 所以可以因每個人既口味加多片檸檬, 不錯!!!!4個人用左coupon大概$1000多少少, 都物有所值既!!!