今晚放工約朋友去諾士佛臺放鬆下,見到呢間新開嘅酒吧餐廳,餐廳佈置時尚風格,環境好靚坐位舒適✨燈光好有氣氛🌈酒吧餐廳 提供食物種類🤩多元化有意粉、牛扒、小食、串燒,攞盤精美亦好有心思😍🍟薯條•自家芥末•黑松露醬 $58薯條熱辣辣,炸得好香脆,配上自家芥末、松露醬、茄汁,三種不同滋味😋飲酒一流。🐡燒雞泡魚乾 $88燒到外脆,煙煙韌韌,點上蛋黃沙律醬,佐酒必備小食,也是我最鍾意小食😍🦀越河蟹肉•加拿大海膽蔥油意大利粉 $198擺盤好精緻😍肥美加拿大海膽好Creamy,蟹肉🦀鮮甜,啖啖蟹肉,🍝意粉軟硬度適中,加上特製蔥油汁,令意粉特別香濃惹味。🍓Strawberry Sour $128《Strawberry、Cranberry、Vodka、Sweet & Sour調配》面層蛋白泡沫🫧,味道酸酸甜甜容易入口,好適合女仔飲。

🍟薯條•自家芥末•黑松露醬 $58

🐡燒雞泡魚乾 $88

🦀越河蟹肉•加拿大海膽蔥油意大利粉 $198

🍓Strawberry Sour $128
面層蛋白泡沫🫧,味道酸酸甜甜容易入口,好適合女仔飲。

2022-12-07
  • 越河蟹肉•加拿大海膽蔥油意大利粉