2024-08-23
收工想chill 下,又想keep fit 唔想食太多?Library restaurant 一定係你嘅首選♥️Cafe 類型或者Bar Restaurant 嘅菜式料理比較精緻都已經習慣,但Library restaurant貼心顧慮到希望控制體重又想試新嘢嘅您, 食物分量會調較到你有quota 去試多幾款唔同嘅食物🎉香檳海膽意大利粉 $288 關注健康,海膽可能膽固醇都高分量較少,餐廳考慮到晚上不能攝取過量澱粉,意粉分量大約有半個印尼撈麵左右😂味道尚可烤羊鞍·燴羊肩 $308羊鞍採用肉質較鮮嫩嘅BB羊隻,所以羊鞍會比平時餐廳見到嘅更細,不過味道正常。。。慢煮封門柳 $348以此餐廳推崇嘅理念嚟講,份量較貼近其他庸俗嘅餐廳,味道亦可以。不過小編依種小男生一定會希望同一個價錢,分量可以再多啲。招牌雞尾酒 $140-$160 一杯各款雞尾酒各有特色,好有心思如果純粹想飲酒傾吓偈其實都唔錯嘅選擇。味道甜酸,可以試一試。重視卡路里攝取量,但又想打下卡嘅朋友可以試一試吧😋: ⭐️💰:⭐️如果想知道更多好伏美食就要記得follow 我哋啦
Library restaurant 一定係你嘅首選♥️
香檳海膽意大利粉 $288
烤羊鞍·燴羊肩 $308
慢煮封門柳 $348
招牌雞尾酒 $140-$160 一杯
重視卡路里攝取量,但又想打下卡嘅朋友可以試一試吧
😋: ⭐️
💰:⭐️