2011-04-20
食完晚飯後,朋友帶我到了全球最高的酒吧OZONE飲野。OZONE位於ICC頂層118樓。我地坐個位置仲可以睇到維多利亞港環境方面:裝修尚算華麗。不同效果的燈光配上JAZZ的輕快音樂,非常有情調及格調時尚~飲品方面:有多種不同的cocktails飲品。但如果唔想飲酒好似今次我同朋友咁,都有好多特別的飲料可供選擇!1)Lolita:主要是蘋果吧。個味甜甜地,好特別,好好飲!!!2)Sweet 16: E個其實同個名唔係好親。我個人覺得好酸。應該主要係橙汁。朋友安排左個生日蛋糕神秘出場。個蛋糕係朱古力蛋糕,由Ritz-Calton廚師親自做。~食落口D朱古力溶哂係個口裏面,朱古力味道好rich但一D都覺得流. 食落口有D似雪糕因為唔係軟身蛋糕。係我食過最好食的朱古力蛋糕!