2006-12-11
今日同左男朋友仔專登搭車去tst就係為左試下triple o的burger~2個人叫左bc burger同蘑菇burger,有薯條,野飲轉左blueberry milkshake同chocolate milkshake.個burger都幾大個,真係一啖好難食得晒,結果咬到周圍都係茄汁,d包紙痴住晒d cheese~waste左添~不過講真就冇想像中咁好食.冇錯牛係好有牛味,feel到材料係新鮮的,但味道方面就冇太大驚喜.我唔否認係好味既,但一個餐$59抵唔抵就真係見仁見智喇.薯條連埋薯仔皮一齊炸,一條係mc叔叔2-3倍的size,食落熱辣辣(唔知好彩炸起定點)連埋薯皮既薯條好好食~至於milkshake都唔錯,飲落勁雪糕味,blueberry果個仲有果肉添~但本人就覺得似似地溶左既雪糕...anyway只係我自己諗衰左,味道係好好既,但又要加廿皮...都幾掠水~overall真係唔錯,同埋唔駛驚唔夠飽,望佢唔算太大件但原來真係好滯架~