老豆媽咪番左嚟香港繼續食呀!唔好比佢停!今次去試火鍋放題~3個🐮魔王嚟啦揀左$298套餐120分鐘任飲任食包括:SRF美國極黑和牛片、美國安格斯牛板腱、帆立貝、西班牙豬五花片、封門柳、竹笙釀蝦滑、田雞腿、爽脆墨魚、燒乳鴿皇、脆鯇魚片、美顏花膠、海蔘鴛鴦鍋:清甜椰子雞鍋&冬瓜瑤柱豬骨鍋湯底真材實料,除左椰子海底椰,冬瓜外,仲有豬骨、紅棗,杞子,好似老火湯咁好飲。自助區比起其他放題多好多野揀:各式各樣既蔬菜、雜菌、丸、烏冬、王子麵、出前一丁、魚皮、響鈴、生根、多款配料醬汁、飲品櫃6個~有樽仔奶茶又有珍珠奶茶、亦有暖飲品櫃、清酒梅酒任飲,甜品除左雪糕、軟雪糕、糖水、芝士撻、冬甩等~飲品:我地先拎冷泡茶、香港奶茶~唔錯茶味幾出、雪梨海底椰~唔甜又可以潤下喉。仲有自助圍巾,就算著白色衫都唔怕~超貼心。每枱已經有樽湯底隨時加,掃完QR Code湯底同埋各式各樣牛肉速速上枱,每碟都有塊牌仔介紹咩牛淥幾秒~食到最嫰最啱時候既口感~咁多款牛最鍾意SRF美國極黑和牛片,牛味最重亦最嫰滑~海鮮:沙白鮮味肥美無沙、海蝦都幾大隻實肉、海蔘QQ彈彈唔錯、花膠比較爽口、帆立貝好大粒、墨魚新鮮爽脆。鮮蝦雲吞入面有兩隻
老豆媽咪番左嚟香港繼續食呀!唔好比佢停!
今次去試火鍋放題~3個🐮魔王嚟啦

鴛鴦鍋:清甜椰子雞鍋&冬瓜瑤柱豬骨鍋

仲有自助圍巾,就算著白色衫都唔怕~超貼心。

鮮蝦雲吞入面有兩隻蝦,非常爽口。生菜&油麥菜新鮮,綠油油,最特別係有羽衣甘蘭,萵筍吸晒湯汁係我既最愛。

甜品:食左haagen dazs曲奇味雪糕、榴槤雪條、糯米滋、朱古力蛋糕、芝士撻、楊枝甘露、漿爆滋粑~呢個好驚喜,一咬開紅糖熱辣辣係中間,甜度剛剛好。

仲有好多野未試,奈何胃真係無位~
$298真係超抵CP值極高~完全無漏單~非常抵讚
2024-06-17