2024-09-16
尖沙嘴望住維港食TEA勁CHILL餐廳推介 - Greyhound Café Galleria好開心同姐妹黎到位於K11 Musea 既Greyhound Café Galleria食下午茶😋餐廳係Gaia集團旗下全新摩登泰菜店,今次好好彩我地坐到最後一台既無敵大海景位🌊可望到180度維港靚景,而且日光豐富,極光猛醒神,自然光透過窗邊滲入, 心情特別輕鬆🥰室內則有色彩斑斕的設計,感覺更有活力和輕鬆 ! 呢度D食物水準超高質🤩,打卡一流 ! 📸️❣️簡單介紹一下我地叫左咩野食啦 :粟米蟹肉湯 $108 粟米濃湯唔單止鮮甜濃厚,蟹肉羹充滿香味 ! 自選椰子雪糕 $88 由新鮮椰漿同其他材料如糯米製作而成,啖啖都係椰子嘅原汁原味,好食到停唔到口!芒果奶昔 $58 用新鮮芒果汁及沙冰調製,令口感擁有如奶油般絲滑口感,香甜平衡恰到好處 !冰凍美式咖啡 $42 呢款經典深度烘焙咖啡帶著香甜既焦糖風味,口感醇厚而細膩,加入冰粒後享用,帶來奇妙既變奏,非常適合熱情的夏天飲用 !又有靚景睇,野食質素又OK,確實係一個值得推薦同朋友黎聚舊既地方 ! 特別一提係餐廳設左每位最低消費$100,而且餐廳係收加一服務
又有靚景睇,野食質素又OK,確實係一個值得推薦同朋友黎聚舊既地方 ! 特別一提係餐廳設左每位最低消費$100,而且餐廳係收加一服務費既。
Greyhound Café Galleria (Victoria Dockside K11 Musea) (尖沙咀)
地址:尖沙咀梳士巴利道18號Victoria Dockside K11 Musea3樓327A及327C號舖
電話:23946600
開放時間:星期一至日 11:00 - 21:00