突然間好想好想食韓國嘢 但附近選擇真心唔多 所以就揀咗人哋想食韓燒先會嚟嘅新麻蒲😂但出乎意料地 佢嘅韓式料理水準又唔差喎🌝-✏️水冷麵 ($75)勁開心呢度有水冷麵食!!因為香港嘅韓國料理店唔係間間都有 夏天食呢個真心覺得好清爽🍉另外有提供一把大鉸剪俾你食嘅時候剪開麵條更加容易食😋冰塊同冷水份量剛好 好怕啲做到不冷又不熱 感覺就好奇怪🤯麵條質感好好 Q彈而且嚼勁十足 真係要咬多兩咬先可以咬斷同消化 配埋青瓜同醃蘿蔔一齊食好開胃🥳唔好睇佢好似細細一坨麵 其實佢剪開左係超多最後都食唔晒🤣〰️✏️烤魷魚 ($78)烤魷魚外貌同圖片係完全相符😻而且仲比我想像中大份😻😻😻份量超足好抵食 醬汁唔會太多太濃 唔會蓋過原有嘅鮮味 食落好新鮮好彈牙 感覺超滿足😛
✏️水冷麵 ($75)

〰️
✏️烤魷魚 ($78)