2022-09-09 188 瀏覽
因為天氣太熱所以無咩胃口,我地兩個只係揀左一個主菜加個小食,本身想嗌埋個甜品,但一來太熱,二來食完主菜唔係太岩口味,所以都無叫甜品。但都高興試過新野!Pan-fried Sichuan Chicken Burger with Chips 四川醬煎雞扒漢堡配薯條($138)⭐️⭐️⭐️⭐係好典型嘅漢堡包,因為見天氣熱所以嗌啲辣少少嘅嘢諗住可以開胃少少,但係都係相對地較普通,無非常比到驚喜。Classic Spicy Buffalo Chicken Wings 經典香辣水牛雞翼($98)⭐️⭐️⭐️⭐️⭐呢個水牛雞翼唔錯!嗰醬唔會太鹹少少辣,剛剛好!呢個會推薦!White Peach Iced Tea 白桃冰茶($44)Rose Peach Fruit Tea 玫瑰水蜜桃熱果茶 ($42)⭐️⭐️⭐️⭐️兩杯果茶都可以,都係果句炎炎夏日最緊要搵啲開胃嘅嘢!少少酸酸甜甜咁都唔錯!總括黎講係,應該試過就算,唔特別推介,相對普通。但我地無食甜品,所以評論唔到!

⭐️⭐️⭐️⭐
四川醬煎雞扒漢堡配薯條

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐
呢個水牛雞翼唔錯!嗰醬唔會太鹹少少辣,剛剛好!呢個會推薦!
經典香辣水牛雞翼

⭐️⭐️⭐️⭐️