2022-05-09
西環良心尼泊爾餃子 見到5月1黃金周有懲罰祭 九折優惠 又四圍搵下新野試 餃子食得多 尼泊爾餃子真係未試過.今日呢間 藍色外牆 門面細細唔起眼如果唔係有目標搵佢 可能未必留意佢注意:堂食位置唔多 只有2-3個位⭐️爆汁豬肉餃子 $30 5個由於即叫即蒸 所以都蒸得啱啱好初嘗後 覺得勁似小籠包 餃子皮厚薄適中👌🏻咬開有流汁 但就未到爆汁口感主要尼泊爾風味 可以喺醬汁體現到蕃茄香辣汁 小小辣 重香料feel整體 體驗唔錯 有興趣返嚟再試其他嘢食 好評.#hkfunfoodrecord窮遊香港#hkfunfoodrecord_堅尼地城.#饃饃餃子 (西環)地址:西環科士街34號地下.⭐️評分:味道:4/5環境:3/5 店面細細服務:3/5抵食:3/5.‼️想睇更多資訊‼️ig/youtube/mewe: hkfunfoodrecord‼️fb:funfunfoodrecord.#飲食 #美食 #優惠 #抵食 #hk #hkfood #hkfoodie #foodiehk #hkfoodblogger #hkblogger #hkfoodies #hongkongfood #吃貨 #食評 #增肥 #搵
今日呢間 藍色外牆 門面細細唔起眼
蕃茄香辣汁 小小辣 重香料feel
整體 體驗唔錯 有興趣返嚟再試其他嘢食 好評
#hkfunfoodrecord窮遊香港
#hkfunfoodrecord_堅尼地城
#饃饃餃子 (西環)
地址:西環科士街34號地下
⭐️評分:
味道:4/5
環境:3/5 店面細細
服務:3/5
抵食:3/5
‼️想睇更多資訊
‼️fb:funfunfoodrecord
#飲食 #美食 #優惠 #抵食 #hk #hkfood #hkfoodie #foodiehk #hkfoodblogger #hkblogger #hkfoodies #hongkongfood #吃貨 #食評 #增肥 #搵食 #食好西 #相機食先 #香港美食 #香港美食 #堅尼地城美食 #西環美食 #餃子