2009-08-06
Mango Lassi: 芒果味濃郁, 蓋過乳酪味, 稍甜印度咖喱角: 比起重慶又硬又厚的外皮, 呢度d皮鬆脆得多, 而且一叉即化夠香口, 以青豆及薯仔做餡料, 味道不錯原味Nann: 即叩即烤, 表面微脆內容軟熟, 點咖哩一流!咖喱豬: 香料味重, 豬肉唔鞋, 幾好味咖喱羊, 和咖喱豬的咖喱同是香料味重, 但味道有所不同, 唔知點形容, 個人鍾意呢款咖喱多點巴辣雞: 話明巴辣真係唔講得小, 只是用naan沾了小小放進口, 起初只是覺得幾香, 少少辣, 還已為自己好勁受得住, 原來好戲在後頭! 吞左之後感到麻辣慢慢從舌頭中部漫延至喉嚨, 辣到眼鼻水一齊流!印度炒雜菜: 其實即係咖喱雜菜, 入面有西蘭花, 椰菜花, 甘荀, 青椒等蔬菜, 幾好味的叫了四個咖喱, 雖然色澤唔太大分別, 但味道的確有所不同, 大概是不同香料煮出不同味道吧!可惜唔識分~ 不過真係好好味! 搞到我地後尾叫多一個飯同一個cheese naan黎點埋咖喱d汁! 之於後加的cheese naan, 味道似奶油多, 都係原味好食d!老闆同待應幾好人, 俾左10%discount我地, 走之前又俾我地食一d一粒粒既香料(好
咖喱豬: 香料味重, 豬肉唔鞋, 幾好味
老闆同待應幾好人, 俾左10%discount我地, 走之前又俾我地食一d一粒粒既香料(好難食)黎辟左口入面既咖喱味!