2017-04-14
其實申請左帳號咁耐都係第一次出post 但尼間野真係要力推 可能自己又住屯門先幫手支持下xd 。其實以價錢128來講“假日138” 佢雞既資素已經好好 ,我唔係食評家, 總知入到我口我係覺得好食, 可能我妹仔肚掛, 就算有其他仲正既雞煲但因為佢價錢便宜搭夠 就等如食爭鮮好多人話唔好食, 但我覺得3蚊有咁既質素已經係好,唔會好好食但又唔會難食, 同埋尼間雞煲野飲有 凍檸茶啊 蜜啊 華田 好立克尼些飲已經好好 好特別 仲有“無限雞”尼個噱頭 , 應該不是很多地方有, 所以總結來說這地方不錯 ,係同朋友晚飯吹水既好選擇。但有樣要插既地方就係訂左位既作用唔算太大,有次我訂1930 我地4個1918到 ,但佢地話冇桌要起碼2005先有,話有成班人1800一齊來搞到冇桌,雖然我明白做生意當然係多些來密些守,有客來就當然即做,但話曬我地訂左位...如果唔係訂位就冇乜意義xd不過夥計都有禮貌 ,尤其果個後生男人應該係老闆 ,經常著黑色衫 ,態度更不錯, 可能因為係老闆所以先會咁有禮貌掛 xd 謝謝。