2022-12-21
如果大家去過福岡就會見到周圍都係食牛腸鍋,雖然有啲人唔鍾意覺得佢哋太肥,但係我就超級鍾意因為每一件嘅牛腸簡直好似食緊一件黃牛嘅牛脂 食緊一件A五和牛牛肉咁係最極品嘅牛脂嘅香味,而且越朝就越好味周圍去嘅奇妙之處當你以為食完啲牛腸你就完嘅時候其實就係錯啦佢哋嘅蔬菜總會吸收晒成個牛腸鍋嘅味道而且我仲叫當左個三文魚當飯入面嘅三文魚非常之咁新鮮,但係好食嘅之處就唔係淨係呢度-食淨咗少少飯嘅時候將去剩低嘅飯加入埋呢個牛腸鍋嘅湯底就會將飯完全吸收晒牛腸散發出嚟嘅香味係完全不能抵抗因為有又知嘅滋潤飯係晶凝通透,而且最後一步再加埋少少蔥花仲超級好食添另外再叫多個串燒拼盤,譚呢個拼盤咩都有唔單止教育雞翼雞軟骨雞脾仲有其他蔬菜類我更加鍾意就係呢個嘢嘅金菇肥牛卷另外lai佢哋嘅IG仲可以有講到號嘅桑拿浴其實就係蒸,每一隻講到口都10分飽滿,而味重非常之撳濃郁
而且我仲叫當左個三文魚當飯