2021-09-08 41 瀏覽
放工同個frd想飲杯野,上網見到呢間d cocktail都幾特別,野食又幾fusion, 似係將居酒屋crossover酒吧咁😂 同埋佢仲有個人化調酒,都比較少喺餐廳見到~✨窩蛋和牛一丁Pizza - 泥到緊係要食d特別少少嘅fusion野,佢用出前一丁做左pizza底,上面仲有隻日本"曉"流心蛋,加埋和牛口感都幾正,有d似食緊煎麵,但出前一丁味咁😂✨日式醬油年糕 - 比想像中好食,醬油唔會太甜/咸,年糕軟硬度剛剛好✨柚子蜜烤無骨鴨 - 份量好足,有兩大舊無骨鴨,配埋柚子蜜又幾開胃,配菜算新鮮✨Blessed Guardian - 杯野勁靚!!同埋算易入口,都啱唔太飲酒嘅人飲下✨Woody - 第一次見有熱嘅cocktail😂一壺有晒酒,Rum, 玉桂等多樣元素,但可能我唔太慣熱嘅cocktail, 唔太啱我口味

窩蛋和牛一丁Pizza

日式醬油年糕