餐廳: 大快活 (廣源商場)
資訊:

今日由11am 食左個m 記 之後全個下午都冇食野咁由粉嶺搭巴士 , 返到屋企樓下 , 經過大快活諗諗下想返屋企換件3 之後想出去做運動,  但係屋企冇人, 冇人煮飯 , 但係做運動前一定要食d 野,加上成個晏晝冇食嘢所以就衝咗入去大快活,入到去個menu好多選擇,見到menu 食物相,唔知點解好想食咖哩牛腩飯咁最後我就叫咗咖哩牛腩飯,仲要加辣,飲可樂大快活而家好方便叫完嘢食,將個號碼感應器放喺枱面,自然會有專人拎去你枱面,我再望下張單,唔知點解個職員幫我打埋家飯,唔通佢覺得我似返地盤個咖哩飯啲牛腩煮到好琳,又唔會有好多肥肉不過薯仔就少咗啲,只有一嚿大同一嚿細,個汁唔夠濃味好淡,不過都入到口嘅,未至於入唔到口,個可樂就好多冰,都係可口可樂好味啲反而我見一半人都係打邊爐,下次如果唔係趕時間快食,我諗住打邊爐會開心啲
今日由11am 食左個m 記 之後全個下午都冇食野

咁由粉嶺搭巴士 , 返到屋企樓下 , 經過大快活

諗諗下想返屋企換件3 之後想出去做運動,

咁最後我就叫咗咖哩牛腩飯,仲要加辣,飲可樂

個咖哩飯啲牛腩煮到好琳,又唔會有好多肥肉
不過薯仔就少咗啲,只有一嚿大同一嚿細,

2021-08-06