餐廳: 意樂餐廳 (長發廣場)
資訊:

餐廳: 意樂餐廳 (長發廣場)
資訊:

2019-11-21 731 瀏覽
意樂餐廳青衣担杆山路6號長發邨長發廣場3樓321C號舖呢間平民西餐廳近幾年好似愈做愈大,係港九新界好多地區都見到佢地既分店,至於長發商場呢間記憶上都開左好幾年,今晚有機會再黎試試餐廳係商場既3樓,係正百佳超市對面,如果唔係住係呢頭可能未必咁容易搵到,因為佢既位置都有D隱閉我地差唔多9點先入座,所以食客都唔算太多,但據我所知係晚飯時段6~8點,雖然餐廳間鋪咁大,但好多時都要排隊架每一餐飯最緊要既凍奶茶還可以啦,但始終唔可以同茶餐廳比啦所有跟餐既西湯加10蚊就可以轉酥皮黑松露忌廉湯,係抵既不過你要有心理準備可能要食左個主菜先飲到個湯,我唸因為係落單廚房先焗,所以都理解既 香草忌廉大蝦三文魚扁意粉意式蕃茄豬扒小鍋配珍珠飯美式雜扒好豐盛大堆頭,雞扒豬扒正常既,反而覺得最好味係個炸薯條同個炒飯3個人盛惠$224,算幾抵啦,食物質素對得起呢個價錢後話其實我係比呢隻脆皮鹹豬手吸引左入黎呢間餐廳架,但點知坐低左先知已經賣晒,無理由起身走咁核突啦,即係比藉口我要再黎幫襯啦8呢到早餐,午餐,下午茶,晚餐都有推出一款食物係推价,我睇價錢應該係比meun d正餐平少少,如果岩食既可以點呢幾款
意樂餐廳
青衣担杆山路6號長發邨長發廣場3樓321C號舖

每一餐飯最緊要既凍奶茶

還可以啦,但始終唔可以同茶餐廳比啦

所有跟餐既西湯加10蚊就可以轉酥皮黑松露忌廉湯,係抵既

香草忌廉大蝦三文魚扁意粉

意式蕃茄豬扒小鍋配珍珠飯

美式雜扒

3個人盛惠$224,算幾抵啦,食物質素對得起呢個價錢

後話

呢到早餐,午餐,下午茶,晚餐