早前和男朋友去左尖沙咀海旁行,行到去尖東就上左去紅磡個個置富商場食飯,呢家因為紅館無show開,所以明顯人流少左好多,而且個food court好易揾位,我地最後揀左食上海野,佢有一些滑蛋飯餐,35蚊一個有豆漿飲,都算不錯,我地最後揀左一個滑蛋蝦仁和滑蛋牛肉飯。呢間上海嘢係比例上都叫多人叫多人食,所以落單之後都要等大約15至20分鐘左右先有得食。餐廳的滑蛋飯同出面食有少少唔同,無平時個啲滑潺潺的汁,但味道都不過不失,牛肉都唔算少,都幾入味,同埋唔算靭,兩者我地比較鍾意牛肉。蝦仁方面,蝦粒算多,但唔係大大粒的蝦仁,蝦仁唔係太入味,原來想揀叉燒,我相信叉燒應該會好啲。不過35蚊嚟講,都叫不錯,同埋係個到嚟講已經係最平,其實仲有呢啲比較平的食肆先可以讓一眾平時睇show的人有更平的選擇。以下評分以5⭐️為滿分⭐️⭐️

以下評分以5⭐️為滿分
⭐️⭐️