今次嚟到位於屯門市廣場嘅Neko Puff🏆唔講唔知原來係世界賽冠軍得獎拿破崙🙀 店鋪標榜大部分食材由法國直送🇫🇷用料優質之餘仲保證新鮮✨店舖有13 款精緻人氣拿破崙任你選擇🤣包括多款經典傳統口味同埋自家創意新口味😋 ————————————————📌Give Me 2 【自選兩款口味拿破崙】味道包括伯爵茶無花果/ 玉桂蘋果/法式栗子/沖繩紫薯/黑朱古力咖啡/紅豆麻薯鮮果/香蕉麻薯朱古力/鮮芒果/ 韓國草莓麻薯/焦糖燉蛋/ 3.6牛乳燉蛋白/荔枝香檳果凍芒果/自選兩款口味拿破崙今次我哋就揀咗Give me 2 自選兩款口味拿破崙🫶🏻可以比你揀兩款味道 啱晒心大心細嘅我🤣🤣❶ 鮮芒果拿破崙整個拿破崙共有三塊厚酥皮 每一層酥皮有好香牛油味✨ 上面嘅芒果鮮甜多汁 夠哂清新爽口🤣完美咁平衡咗甜度及酸度😆❷ 3.6牛乳燉蛋白拿破崙 中間嘅cream有好濃郁3.6牛乳嘅奶香✨而且口感滑嫩質感柔滑✨而且唔會過甜😋————————————————推薦指數: 🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑| 7/10環境指數: 🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑| 7/10服務指數: 🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑| 7/10好食指數: 🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕
————————————————

📌Give Me 2 【自選兩款口味拿破崙】