2024-06-17
屯門中西式甜品小食店台式拼盤 $ 45分別有地瓜球3粒+炸花枝丸3粒+鹽酥雞 配泰式辣醬,佢仲有好多種唔同嘅拼盤,令到你可以一次過享受到唔同種類嘅小食,所有炸物都炸得啱啱好金黃香脆,地瓜球餡料夠晒豐滿,一咬落去超級香,鹽酥雞都啖啖肉夠晒Juice!香芒蜂蜜水晶 $ 43甜品一定要嗌,芒果夠晒新鮮香甜,加埋蜂蜜水晶真係一個好好嘅配搭,淡淡嘅蜂蜜香氣配上鮮甜嘅芒果兩種味道真係好配合!大小團圓(湯圓+小丸子)(熱) $33另一個我哋叫咗熱嘅糖水,係傳統嘅湯圓,有花生味同芝麻味湯圓揀,熱烘烘嘅薑汁糖水底,配上大大粒嘅花生湯圓真係好滿足!榛子朱古力石板街窩夫 $65最後我哋都叫咗一個窩夫,佢有唔同嘅雪糕口味可以配搭,我哋就揀咗豆腐雪糕 +$2,另外一定要睇一睇一定要喺窩夫內加麻薯 +$6,因為成個層次口感真係會更上一層樓,榛子醬淋晒喺窩夫嘅表面然後一口咬落去配搭住煙煙韌韌嘅麻糬,隨着朱古力醬同雪糕滲透落去窩夫同麻糬入面,真係超級滋味!嘆甜品 (屯門)屯門青菱徑3號東威閣地下G02號舖
台式拼盤 $ 45
香芒蜂蜜水晶 $ 43
大小團圓(湯圓+小丸子)(熱) $33
榛子朱古力石板街窩夫 $65
嘆甜品 (屯門)
屯門青菱徑3號東威閣地下G02號舖