喺屯門搵食,去親青善街唔係去街頭食雞煲,就係中間食丼飯,我竟然miss咗間打卡勝地。呢間小店聽講坐陣屯門多年,裝修似一間東南亞cafe,食嘅都係啲All Day Breakfast之類菜色。見呢間店喺OpenRice like多過ok,就試試啦。環境☑️☑️☑️☑️話說近日天氣涼,門口兩張枱有位,當然要坐外面,影相打卡都方便啲。味道☑️☑️☑️☑️☑️今次分別點咗2道菜2個飲品,分別係牛肝菌意大利飯同松露滑蛋安格斯牛肉漢堡配脆片。雖說個意大利飲看似簡單,但講真個飯好好好好味,個菇肉汁豐滿,超好味。而個burger雖然都好好味,滑蛋好滑又有松露味,塊扒又多肉汁,加上味道極似Lays薯片嘅脆片係神來之筆,邊食邊吹水一流,真心兩道菜唔好話輸,直情贏凸!至於飲品就ok啦,叫咗杯Dirty同香蕉朱古力奶昔,後者味道正常,前者咖啡味道偏酸,可以不試。性價比☑️☑️☑️☑️☑️今次埋單$382二人用,算係咁,唔平唔貴囉,如果飲品多啲款就最好。

環境☑️☑️☑️☑️

味道☑️☑️☑️☑️☑️