2023-11-19
一入到餐廳店員會先問有冇食過然後再睇吓餐廳規則🤲🏻然後再詢問你是否飲咖啡提供不同的餐牌比你😙🔺海(頂立海蝦湯拉麵) $95湯底一上枱已經聞到好香蝦味但飲落蝦味都係好濃🦐唔會好重口味!!湯係稀身個隻,麵係幼身軟硬度適中🍜配料係慢煮雞胸係超級淋完全唔覺得係雞胸🤭幾乎係唔洗咬的程度!!🔺地(頂立豚骨湯拉麵) $95豚骨湯底唔算好濃味但豚骨味都好重🐷而👩🏻叫咗套餐所以一共有5塊慢煮雞胸🙌🏻同樣都係好淋同唔洗咬的程度😚麵都係幼身同軟硬度適中~🔺善套裝 +$90包括有兩塊慢煮雞胸,冷萃咖啡和昭和風硬布丁🍮🔸冷萃咖啡戴定頭盔先我係唔飲齋啡的🪖以下係👩🏻comment ,冷萃咖啡果味比較重而且都係酸味都係重的☕️配拉麵食會有多重的味道,感覺好特別✨🔸昭和風硬布丁布丁超好食!!連平時不太鐘意食布丁嘅我都食咗半個🤤店員話布丁而家有新配方加多咗cream cheese 口感有啲似慕絲😳蛋味好重再加焦糖味似焦糖燉蛋🤩大推必食!!!!!!🤤好味度 : 9/10🔙回頭率 : 8/10
🔺海(頂立海蝦湯拉麵) $95
🔺地(頂立豚骨湯拉麵) $95
🔺善套裝 +$90
包括有兩塊慢煮雞胸,冷萃咖啡和昭和風硬布丁🍮
🔸冷萃咖啡
🔸昭和風硬布丁