2023-03-20
今日同朋友係屯門市廣場既焼肉 焔食燒肉,估唔到屯元天都有食高級燒肉既地方啲肉既質素全部都好靚,員工本身都會主動幫你燒肉,為左唔好嘥左啲靚肉,我地都係交返比員工處理一開始會上一大盆沙律比你sip下個肚先,之後就會碌逐上燒肉,上到咁上下店員就會開始幫你燒今日同朋友係屯門市廣場既焼肉 焔食燒肉,估唔到屯元天都有食高級燒肉既地方啲肉既質素全部都好靚,員工本身都會主動幫你燒肉,為左唔好嘥左啲靚肉,我地都係交返比員工處理一開始會上一大盆沙律比你sip下個肚先,之後就會碌逐上燒肉,上到咁上下店員就會開始幫你燒未燒之前先食左個厚炸沖繩豆腐,呢個真係好驚喜,外層炸到好脆但一啲都唔油,入面既豆腐係勁勁勁嫩滑,忍唔住一舊接一舊之後和牛壽司店員會用火槍幫你火炙,雖然係壽司,但用既牛都好高質,食落入口即溶,牛脂感爆發跟住就係黑毛和牛壽喜燒,由燒到卷埋佢放好比你都係員工做哂,你只係需要食!再黎係黑毛和牛肉眼芯,大大塊但厚薄適中,肥瘦均勻,肥瘦位都享受到,和牛真係和牛,牛既香味好明顯之後係名物 蒲燒鰻魚,配上特制燒汁口感一流,店員仲好比心機擺盤鹽燒特上三角牛小排, 薄薄一片,燒一燒好快食得,因為夠薄,更加有入口即溶
鹽燒特上三角牛小排, 薄薄一片,燒一燒好快食得,因為夠薄,更加有入口即溶既感覺,好正
最後係,名物 菠蘿漬鑽石和牛胸腹肉,菠蘿上面放左醃好既牛胸腹,醃得好入味,唔洗再點燒肉醬已經好好食!最後剩返大半個菠蘿可以自己燒,有需要店員都可以幫你剪好啲菠蘿,更方便食,啲菠蘿好甜,一啲都唔會酸,作為一款甜品做結尾都唔錯
不得不提 店員會每燒一款肉都會換一次鐵板,保證啲肉味唔會mix埋一齊或者燒燶,好專業