2022-05-21
山長水遠嚟到屯門。。緊係要搵啲嘢食食下啦😋我本身就係好少出屯門嗰啲地方。。因為浩明街所以就出咗嚟啦😏😏我搵咗間單車為主題嘅餐廳。。我去嗰陣IG仲未有地址顯示😏入面有個超靚嘅單車打卡坐位。。不過要ᗷOOK先有得坐。。而佢啲嘢食都係幾好㗎。。佢仲有而家好ᕼIT嘅牛角包窩夫。。都好好食㗎。。上次我都排咗成九個字隊先入得去。。佢鋪位唔算好大。。位又唔算好多。。所以早啲去有位👍🏼👍🏼🍝ᑭᖇᗩᗯᑎ ᗩᒪᗩSKᗩ ᑕᖇᗩᗷ ᗰEᗩT ᕼᗩᑎᗪᗰᗩᗪE ᑭᗩSTᗩ ᗯITᕼ ᑭIᑎK SᗩᑌᑕE🍔ᑕᗩᖇᗩᗰEᒪISEᗪ ᗷᖇOᗯᑎ OᑎIOᑎ ᗷᖇIE ᑕᕼEESE ᗩᑎGᑌS ᗷEEᖴ ᗷᑌᖇGEᖇ ᗯITᕼ ᖴᖇEᑎᑕᕼ ᖴᖇIES🍗ᗷᑌᖴᖴᗩᒪO ᑕᕼIᑕKEᑎ ᗯIᑎGS🥐ᑕᖇISᑭY ᑕᕼIᑕKEᑎ ᑕᖇOISSᗩᑎT ᗯᗩᖴᖴᒪE🍵ᗰᗩTᑕᕼᗩ ᒪᗩTTE📍 Peloton (屯門)屯門海皇路23號御海灣地下G14號舖=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•#cafe#cafehopping#cafehoppinghk#coffeeshop#
緊係要搵啲嘢食食下啦😋
我本身就係好少出屯門嗰啲地方。。
因為浩明街所以就出咗嚟啦😏😏
我搵咗間單車為主題嘅餐廳。。我去嗰陣IG仲未有地址顯示😏
入面有個超靚嘅單車打卡坐位。。不過要ᗷOOK先有得坐。。
而佢啲嘢食都係幾好㗎。。
佢仲有而家好ᕼIT嘅牛角包窩夫。。都好好食㗎。。
所以早啲去有位👍🏼👍🏼
🍗ᗷᑌᖴᖴᗩᒪO ᑕᕼIᑕKEᑎ ᗯIᑎGS
🍵ᗰᗩTᑕᕼᗩ ᒪᗩTTE
📍 Peloton (屯門)
屯門海皇路23號御海灣地下G14號舖
#cafe#cafehopping#cafehoppinghk#coffeeshop#coffeeshopcorner#coffeeshopvibes#discoverhongkong#foodiesofinstagram#foodstagram#hkcafe#hkcoffee#hkdessert#hkfood#hkfoodie#hkfoodlover#hkfoodstagram#hkig#hkstyle#hongkong#hongkongcafe#hongkongfoodshare#peloton#pelotoncafe#pelotonhk#pelotonlifestlye#tuenmun#tuenmun#tienmunfood#tuenmuncafe#屯門cafe#屯門美食