2022-07-10 143 瀏覽
💚哩間Cafe位於屯門碼頭海翠坊,個小商場唔算大,都容易揾👍🏻對於喺附近返工但係又唔知道有哩間餐廳嘅我來講,真係有少少Surprise😳😍。👇🏻餐廳🍴環境有少少懷舊風,空間唔算大,有六七張枱左右,食飯時間可能要等耐少少,都好多人排隊,而且每枱只能坐兩個人,有時叫多左野食會唔夠位擺😆去過幾次,餐廳都係播呀Jer嘅歌,正😍👇🏻溫泉蛋卡邦尼煙肉意粉🍝必食!(好似全部都值得必食👍🏻😋)Creamy得來又唔會太膩!嗰杯玫瑰荔枝梳打飲落好清新,影相又靚😍👇🏻自家製青醬煙三文魚意粉🍝原來青醬係咁易入口😉未食之前有少少抗拒,驚有好大陣味,好彩無!👇🏻A Big Breakfast 盤子大早餐🥣份量好大,三四個人食都唔係問題😆大啡菇好Juicy!牛角包窩夫好香好有咬口👍🏻🥐👇🏻蝶豆花乳酸梳打💜💛總括以上,係值得再去而且次次食同一樣野食都唔厭嘅餐廳👍🏻😋

溫泉蛋卡邦尼煙肉意粉

自家製青醬煙三文魚意粉