2022-12-21 38 瀏覽
屯門 - 泓經過門口已經畀佢個外牆吸引住,灰色一整片磚牆,簡約嘅設計,但係感覺上好高級,店內嘅裝修只有少量嘅座位,圍繞着鐵板燒爐,可以望住師傅即場烹飪,除咗喺味覺仲係視覺上嘅一大享受午市鮮三文魚牛柳套餐(一人前) 每位 $168- 季節沙律有生菜、粟米、蕃茄,沙律菜好新鮮夠爽脆- 鮮三文魚- 龍脷柳鮮三文魚和龍脷柳一齊上碟,煎得外焦內滑嫩,三文魚充滿油脂,魚皮脆卜卜- 美國安格斯牛柳揀咗五成熟,內裏呈現粉紅色,肉質嫩有咬口,而且牛味濃,可連同旁邊嘅炸蒜一齊食,更香- 黄金炒飯用咗洋蔥、蘿蔔、蔥花、翠玉瓜和蛋,選用珍珠米,每粒飯粒粒分明,味道香甜- 炒什菜食咗充滿油脂嘅嘢,食個炒雜菜,減輕油膩感- 麵豉湯最後有一個湯作為結尾,呢個天氣飲好暖胃,仲有時令水果,總括嚟講,呢間係一間性價比極高嘅餐廳,除咗可以享用席前鐵板燒,亦都可以根據個人條件,選擇唔同嘅套餐
屯門 - 泓

午市
鮮三文魚牛柳套餐(一人前) 每位 $168

- 季節沙律
有生菜、粟米、蕃茄,沙律菜好新鮮夠爽脆

- 鮮三文魚
- 龍脷柳

- 美國安格斯牛柳

- 黄金炒飯
- 炒什菜
食咗充滿油脂嘅嘢,食個炒雜菜,減輕油膩感

- 麵豉湯