2023-06-15 23 瀏覽
對打邊爐既喜愛 可以話係無分季節🍲 尤其係最地道既港式邊爐😎 咁岩經過見到無味精湯底就忍唔住試 仲要最平$168 免醬油費免加一 可以食到飽😍住家飯有8款自家製特色湯底 我地就揀左蕃茄薯仔湯 同 日式壽喜燒~ 蕃茄薯仔湯好足料 越煲越濃 真係飲緊湯咁🫡 野食都好掛湯 食完都唔會口渴🤤 壽喜燒湯底好香 超香甜 冬菇令到湯底更濃厚任食安格斯肩胛肥牛 $228作為牛肉lover 就梗係食安格斯🥩 肉類可以用QR code 落單 其他食材可以去自助區拎 😎 肉類比得一啲都唔吝嗇 一碟份量都好多~ 塊塊夠哂厚身 口感都比其他任食餐廳好 肉味都好夠😋 安格斯肩胛肥牛脂肪分布平均 色澤鮮紅 入口即融 絕對唔係普通野~ 豬肉片爽口彈牙 嫩滑好食🐷 雞件大件滑嫩🐔自助區應有盡有 菜類肉類響鈴就唔少得啦🥬 最特別就係紫菜豆卷 出面未見過🫡 中意食響鈴同紫菜就一直唔可以放過 外皮鬆脆帶豆香 又有陣陣紫菜味😆 餐廳叫住家飯 真係有種住家既感覺🏠 性價比超高 中意港式邊爐就唔好錯過🫡住家飯📍屯門青海圍8號屯景大廈地下C號舖

任食安格斯肩胛肥牛 $228

住家飯