2023-04-13 187 瀏覽
成日聽屯門虹橋附近有好多美食,又有唔同類型嘅小店,今次決定襯住復活假期入屯門覓食😋同朋友經過見到呢間鋪門面好吸引,主打四川撈麵,決定入去試下佢😌雖然舖位比較細,但乾淨舒適~仲見到好多人買外賣,生意幾好🤪好正嘅係呢度麵底、麵款、辣度、配料都可以自由選擇,岩曬唔同口味嘅食客🫶🏻好貼心好有彈性👍 配料包括花生、炸黃豆,青瓜,芫荽等等~雞·嘆撈 (手撕雞 辣雞軟骨 青瓜) $45小編麵底揀左涼麵🙌🏻麵同埋配料份量都幾多,好足料好抵食👍手撕雞肉質嫩滑又多汁,雞軟骨亦都好香酥可口🤤撈埋醬汁同其他配料一齊食,好惹味!蟹籽麻辣雞軟骨 爆蒜撈 $47呢個麵底揀左涼皮🙌🏻雖然小編揀左唔辣,但啲涼皮已經好入味,仲要爽滑彈牙🤤仲有滿滿嘅蟹籽,食落好爽口,加埋雞軟骨同埋配料口感好豐富🤭建議要撈勻啲汁,味道會均勻啲好食啲🤫 成碗麵都係凍食嘅,食落去好fresh,唔會覺得好油,最啱就係夏日炎炎去食返碗😌食完都已經好飽,下次再去試埋甜品😚

雞·嘆撈 (手撕雞 辣雞軟骨 青瓜) $45

蟹籽麻辣雞軟骨 爆蒜撈 $47
食完都已經好飽,下次再去試埋甜品😚
雞·嘆撈 (手撕雞 辣雞軟骨 青瓜)
蟹籽麻辣雞軟骨 爆蒜撈
2023-04-06
雞·嘆撈 (手撕雞 辣雞軟骨 青瓜)
蟹籽麻辣雞軟骨 爆蒜撈