2023-04-12
今日搵食搵到去屯門市中心 發現時代廣場嘅龍門一番既上海餐廳轉型食川式烤魚 我地企係店舖外邊都聞到好香既烤魚味 另外仲見到有優惠價即開烤蠔10蚊隻就試一試!店舖嘅環境格調創新 坐位幾舒適走中國風~枱面同座位都幾闊落一張枱擺兩盤烤魚亦都問題不大佢哋酸菜魚有多款口味 孜然烤魚,泡椒烤魚,青花椒烤魚,香辣烤魚等等~每個口味都好吸引我哋今日揀咗酸菜烤魚 店舖推介我哋食江團魚 魚既肉質帶鮮 唔會好多骨 就算小朋友食都可以安心食 煮耐一陣魚吸收晒酸菜既味 非常開胃❤️我哋點選咗麻辣魚皮 魚皮爽口彈牙 唔會太辣 好惹味~烤蠔亦都係店舖主打嘅食物之一十蚊就可以食到大大隻又鮮甜既烤蠔 出面真係好少見!配合埋蒜蓉一齊食,真係好有食川菜嘅街頭風味🥰睇完我嘅介紹,仲唔快啲去試吓?川魔 - 龍門一番 (屯門)屯門屯隆街2號屯門時代廣場南翼L2層26-27號舖
店舖嘅環境格調創新 坐位幾舒適
走中國風~枱面同座位都幾闊落
一張枱擺兩盤烤魚亦都問題不大
我哋點選咗麻辣魚皮 魚皮爽口彈牙 唔會太辣 好惹味~
烤蠔亦都係店舖主打嘅食物之一
睇完我嘅介紹,仲唔快啲去試吓?
川魔 - 龍門一番 (屯門)
屯門屯隆街2號屯門時代廣場南翼L2層26-27號舖