餐廳: 寶島
資訊:

屯門碼頭確實係一個好去處,環境幽靜,可以步行下沙灘,行下海邊。當你行到餓了,附近有個啟豐商場,入面全部都係一此特色小店,別有一番風味。今次小編黎試一試,由住碼頭既朋友介紹既餐廳-寶島。餐廳評分 (最高為5️⃣)味道 :😻😻😻環境 :😻😻😻Cp值:😻😻😻服務 :😻😻😻價錢:😻😻😻由於係朋友介紹,都知道大概有咩好食。但我地食完個豐富早餐,未係太餓,所以就冇選擇飯類。今次我地食既係窩燒韓式辣醬拉麵配雞扒及芝士海鮮窩燒拉麵。成個窩燒咁上,真係好似去左韓國🇰🇷個d市場食拉麵咁,好有韓式風味,而且個雞扒都好酥脆,放落湯到食都唔會太淋,又可吸到d湯汁。而芝士海鮮,d海鮮都好多,有蠔仔,有魷魚等。再配上芝士,真係十分夾,有d似芝士撈麵咁,有濃濃既芝士香,但又冇芝士撈咁油膩,的確不錯。成個麵雖然都係韓國公仔麵,但佢用好地道既韓式窩燒,再配上特別醬汁,成件事就好有韓式風味。

今次小編黎試一試,由住碼頭既朋友介紹既餐廳-寶島。

餐廳評分 (最高為5️⃣)

味道 :😻😻😻
環境 :😻😻😻
Cp值:😻😻😻
服務 :😻😻😻
價錢:😻😻😻

今次我地食既係窩燒韓式辣醬拉麵配雞扒及芝士海鮮窩燒拉麵。

2020-07-12