2022-07-02
#pb食在屯門屯門隱世日本料理🇯🇵多得食環停賽14日 又俾我發現左一間屯門隱世日本料理黃店💛 佢冇ig 大家想睇佢嘅野就去佢fb啦🤪 不過佢嘅位置真係唔太方便 所以都幾難搵🥺 店內裝修充滿日本特色 而且好大👍🏻 佢仲有請聽障人士做侍應 真係好有心🥰 .午市定食$48-$118不等 包前菜、麵豉湯、飲品 真係幾抵食😍 晚市有二人餐 價錢都係$268😋 刺身船最平$188 可以自選6款刺身🥰 整體性價比真係好高👍🏻🔹六重刺身 ($238)🦐六款刺身包括三文魚、油甘魚、赤海蝦、帶子、 赤貝 每款3件😋 全部都好厚切 而且都幾新鮮😍 呢個價錢真係幾抵食👍🏻🔹野菜豚肉鍋🍲唔好諗住佢$68就細細煲🤪 絕對俾足料😍 中間有隻窩蛋😋 野菜、豚肉都好多👍🏻🔹精選二人前系列 ($268)🍽️推介❤️ 呢個二人餐包左下面咁多樣野 絕對夠食👍🏻🔸蟹籽沙律🥒🔸雜錦刺身太卷🍣🔸精選壽司八點盛🍣🔸清酒煮蜆🦪推介❤️ 超多蜆 全部都冇沙😍 落左好多清酒 所以酒味好濃👍🏻 食落好清甜😋🔸唐揚魷魚鬚🦑熱辣辣新鮮炸起嫁 唔係擺左好耐果重種😍 好香好脆😋🔸飲品兩杯🍹飲品有好多選擇 梳打、汽水、波子汽水👍🏻.整體✨ 位置真係好難搵
屯門隱世日本料理🇯🇵
🔸清酒煮蜆🦪
🔸唐揚魷魚鬚🦑
熱辣辣新鮮炸起嫁 唔係擺左好耐果重種😍 好香好脆😋
🔸飲品兩杯🍹
飲品有好多選擇 梳打、汽水、波子汽水👍🏻
整體✨ 位置真係好難搵 附近係住宅區 好隱世🤣 不過性價比真係好高 好抵食👍🏻 屯門友冇理由唔支持💛
小豆町日本料理
屯門藍地福亨村路8號豫豐花園地下N號舖