🇭🇰屯門隱世森林風cafe💛多醬過點JACK薯條|炸薯條配六款秘製醬汁 $88卜卜脆嘅厚身炸薯條,外皮剛剛好嘅金黃香脆,鹹度都偏淡因為要配埋醬汁食用,六款嘅秘製醬汁完全由廚師發板,呢個驚喜程度都不錯,睇你彩數會有咩唔同嘅驚喜配合,今次我地都有甜酸醬、淡忌廉,南乳同埋黑松露等等都不錯!孖寶兄弟煮意粉|蟹肉蟹膏忌廉意粉 $158蟹肉蟹膏份量都好足夠,忌廉意粉嘅醬汁剛剛好唔會太濕,用咗扁意粉口感都好爽口,加埋蟹膏夠晒鮮味入口濃郁,整體連埋蟹肉味道層次濃厚,真心誠意推介!龍蝦帶子快速約會|龍蝦汁帶子意大利飯 $148意大利飯用咗龍蝦汁做主要味道,入口味道比較濃郁反而蓋過咗本來嘅面目,不過龍蝦汁嘅配搭都頗為美妙,味道都喺味蕾到徘徊慢慢同意大利飯融為一體,加上意大利飯其他配料嘅口感中和,總括都不錯,唔好唔記得仲有大大粒嘅新鮮帶子口感一流!Lime Soda / Mojito 加一服務費聚福樓 (屯門)屯門青善街28號康景花園地下1號舖
🇭🇰屯門隱世森林風cafe💛

多醬過點JACK薯條|炸薯條配六款秘製醬汁 $88

孖寶兄弟煮意粉|蟹肉蟹膏忌廉意粉 $158

龍蝦帶子快速約會|龍蝦汁帶子意大利飯 $148

Lime Soda / Mojito

加一服務費

聚福樓 (屯門)
屯門青善街28號康景花園地下1號舖