2024-12-11
經過見到呢間新西餐,諗住試吓新嘢,入到去店員好好禮貌👍🏻佢哋會耐心同我哋介紹菜式,又會貼心問我哋會唔會凍❄️第一印象好好😊😊上菜速度都很好,嚟到嘅質素都靚仔✨菜式坊間不常見到,但食落嘅味道非常好😋會令我下次想再去食,同埋份量足,呢個價錢但係有呢個份量非常抵食!😝😝😝男朋友都話:「嘢食好好食,下次會再去👍🏻👍🏻👍🏻」‼️‼️頭盤我已經好鍾意😊嗌完嘢食之後就即刻會有餐湯同餐包食,之前去其他西餐有啲雖然都會有送,但味道就不過不失,畢竟係免費的👉🏻👈🏻但今晚呢個餐湯同餐包,真心第一感覺就比我感受到店家係用心做嘢食❤️完全不是hea的👍🏻👍🏻2款湯都好濃郁,唔係個啲好水個種湯❌❌食餐包配上佢哋自家製牛油,真係幾正!😋😋✅✅✅‼️‼️比起泰國餐廳嘅蝦餅,我更加鍾意呢個😋食落肉質好緊實,同埋好抵食!🥳本身諗住3個唔夠食,點知黎到自己再切,不知不覺都食左好多舊🤣🤣份量足!下次再試炸墨魚餅🤟🏻‼️‼️食得出同睇到店家的真材實料👍🏻滿滿的蟹肉同蟹膏,味道不錯🥳🥳平時出面食,百幾蚊嘅義大利飯得少少🥹🥹但呢個份量好足,大家都係百幾蚊,但係個份量真係有好明顯嘅分別🤩🤩🤩另外,幾得意係仲有一個蟹殼🦀🦀但唔係空殼,入面滿滿嘅類似蟹
入到去店員好好禮貌👍🏻
上菜速度都很好,嚟到嘅質素都靚仔✨
男朋友都話:「嘢食好好食,下次會再去👍🏻👍🏻👍🏻」
2款湯都好濃郁,唔係個啲好水個種湯❌❌
食餐包配上佢哋自家製牛油,真係幾正!😋😋✅✅✅
下次再試炸墨魚餅🤟🏻
平時出面食,百幾蚊嘅義大利飯得少少🥹🥹
另外,幾得意係仲有一個蟹殼🦀🦀但唔係空殼,入面滿滿嘅類似蟹肉嘅炸物,好好味😋😋
‼️‼️呢個羊真係勁👍🏻👍🏻口感嫩滑,不會太柴,🈶大大舊四件,全部都係肉,超抵玩,擺盤靚,打卡一流🥂
店內有一個雪櫃睇到今日會有啲咩扒,呢個都幾特別😊😊
店員會攞成塊肉過嚟同我哋做介紹,仲推薦我地下次食熟成牛,今日去嘅時候咁啱賣晒🥹下次一定要試吓👍🏻👍🏻😋😋