2023-10-03 145 瀏覽
都係以前個老闆娘同後生仔態度好好多,感覺似轉左手經營頭先去到叫左個waffle同芝麻糊,我細細聲同我老公講,個糊好似稀左少少嘅,但個黑芝麻味好濃,個味道ok, 唔甜又健康,叫老公試下。。。點知果個唔知係侍應定老闆嘅黑框眼鏡男仕話"百貨應百客,有人話甜有人話咸,咁可以照顧得邊個,話人地d芝麻糊當然杰身,因為人地臨尾上檯前係溝麵粉"又話d客咁講,係侮辱左d廚房佬我諗佢係聽d唔聽d就急住要回敬番我話佢d芝麻糊稀,但聽唔到我講味道ok....最後我地比呢位戴黑框眼鏡嘅男仕ee哦哦,哦足左5分鐘之後,就算我覺得個芝麻糊好食,我地都已經再食唔落希望如果佢真係老闆嘅話,聽下客人嘅需要啦,唔好咁玻璃心,唔係個個客都係西客,唔係個個客都要侮辱你話你係廚房佬架!
都係以前個老闆娘同後生仔態度好好多,感覺似轉左手經營

又話d客咁講,係侮辱左d廚房佬
2023-10-03