2020-12-15
有日碌ig見到💛懲罰祭💛有呢間時光雞🤤見到呢間新開既良心小店,的起心肝今日收工要去懲罰下佢😋❣️我地叫左主食:1️⃣蜜糖芥末炸雞 🍯2️⃣蒜香牛油炸雞 🍗 炸雞外脆內嫩,仲要係即叫即炸😍唔會放到乾爭爭,我一路拎住袋外賣番屋企一路聞到勁香😢勁想快啲番到屋企開黎食!!餐廳仲好貼心比左獨立包裝既手套,超衛生呀!抵讚✨我個人好鐘意蜜糖芥末個味😝酸酸地好開胃,仲搞到我唔小心放肆食多左🤧我男朋友就鐘意重口味啲既蒜香牛油味~食落都唔會好膩,反而好有驚喜😍勁香勁邪惡呀!小食類就叫左:1️⃣神戶和牛風味薯餅 $28/2件份薯餅勁大塊🙀性價比極高!食落好脆口~入面個餡都好好食😍2️⃣香甜蕃薯年糕 $18/8條超鐘意食蕃薯嘅我見到呢個緊係不得不叫啦!煙煙韌韌咁,口感好過癮!😝3️⃣明太子雞翼餃子 $32/2隻呢個超得意呀!佢係無骨雞翼黎既,咬開會有啲明太子係到🙊唔怪得知叫雞翼餃子!哈哈🤣我同男朋友一致認同可以一懲再懲🤪咁高質又平民嘅黃店,真係唔介意瘋狂懲罰呀!🤩
我地叫左
主食: