2022-03-19
#foodchaser_hk📌同區美食#foodchaserhktuenmun📌同類餐廳#foodchaserhksupermarket📌同款美食#foodchaserhkdessert✨✨✨✨✨✨✨✨✨📍屯門 DON DON DONKI🥳🥳🥳上次因為放假突然好想食甜嘢,想買個蛋糕食下,咁啱經過DON DON DONKI,諗住入去行吓睇吓有咩好食,最終揀咗芝士蛋糕,結果係冇令人失望嘅🤣🤣🤣👍🏻✨✨✨✨✨✨✨✨✨🍽 北海道牛奶芝士蛋糕 $72CP值好高👍🏻👍🏻👍🏻完全係抵食之選🥰🥰🥰佢個芝士蛋糕feel到係好有誠意,雖然價錢實惠,但係芝士份量十分之足🧀🧀🧀除此之外,芝士蛋糕嘅口感係屬於既唔軟又唔硬,剛剛好適中嘅口感😋😋😋唔會食完好似覺得食咗空氣嘅感覺,亦都唔會食完又覺得好甜膩嘅感覺😋😋😋✨✨✨✨✨✨✨✨✨食物味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️打卡指數:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️服務環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️📍 DON DON DONKI (屯門)店舖地址:屯門屯門市廣場一期UG樓UG001-UG023號舖營業時間:星期一至日 0800-0100查詢/預約電話:28657511服務費:🙅🏻♀️🙅🏻♀️🙅🏻♀️**最新營業時間改動建議
📌同區美食
🍽 北海道牛奶芝士蛋糕 $72
食物味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
打卡指數:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
服務環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
📍 DON DON DONKI (屯門)
營業時間:星期一至日 0800-0100
查詢/預約電話:28657511
服務費:🙅🏻♀️🙅🏻♀️🙅🏻♀️
**最新營業時間改動建議各位foodchasers出發前主動向店主查詢🥰🥰🥰
#屯門美食 #屯門甜品 #屯門好去處
#美食 #香港美食 #香港好去處 #打卡 #拍拖好去處
#hkfood #hkfoodie #hkfoodblogger #foodphotography #instafood #eeeeeats #forkyeah #foodintheair #foodinspiration #delish #eating #eatingfortheinsta #elle