2019-04-23
係Vcity隔離發現左呢一間環境幾舒服幾chill既bar 入面播住英文歌 飲番杯啤酒 感覺幾relax所以我地就去左試啦🍻呢到有賣好多款手工啤同酒 另外係Facebook 打卡仲會送啤酒😆 我地打卡就送左2支hoegaargen 所以就無額外叫其他酒🤩食物款式都有好多 見到隔離枱叫左個火焰德國鹹豬手都好正 不過我地就驚食唔哂 所以我地main course就叫左個千島醬海鮮長pizza 同煙三文明蟹子南瓜意大利飯😋 pizza 好香脆 加埋千島醬好match好足料🤤 意大利飯就有好多蟹子😍 香濃creamy得泥又唔會好膩👍🏻小食方面我地就叫左黃金流沙薯條同埋芝士焗墨西哥粟米脆片配沙沙汁😚 薯條份量超級多 好香脆 掛滿鹹蛋黃醬好惹味🤩 而墨西哥脆片加咗芝士 點埋沙沙汁 送啤酒真係一流🌟