一直都想試吓呢間馬來西亞餐廳🍴今次就去咗食下午茶整體都很不錯👍🏻🔸椰香咖央多士 $42呢個係下午茶set💦班蘭味加牛油本身感覺好簡單但食落又層次幾多🥰加上班蘭味好香配埋多士脆脆地真係幾好食🤭🔸輕盈椰香咖喱喇沙 +$20下午茶set加購嘅麵,麵底就揀咗河粉🙌🏻湯底十分濃郁偏傑身一點,重口味人士十分適合🤤而且帶有少少辣好惹味個人大愛❣️配料有魚片頭,豆卜同魚條🔸檳城福建蝦麵 $78麵底就揀咗滲滲姐係油麵加米糊🍜湯底蝦味頗濃的有點似蝦子麵相對清淡少少🤲🏻餸有蝦,五花肉,魚片頭,雞蛋同蔬菜🥬個人就麻麻呢個~🔸涷美綠恐龍🦖 +$11超濃美綠加上美綠脆脆同大量美綠粉真係超正🥰不過就偏甜少少螞蟻人士應該超愛🐜🔸凍白咖啡 +$5 正正常常~🤤好味度 : 8/10🔙回頭率 : 8/10

🔸椰香咖央多士 $42

🔸輕盈椰香咖喱喇沙 +$20