2023-11-08
JEP by Involtini (屯門)屯門良德街8號珀御地下G05號舖今日介紹屯門一間位於田景站好出名嘅手工意粉🍝傳統卡邦尼手造意大利麵$168香濃嘅卡邦尼醬汁配上佢哋自家製嘅意大利麵,卡邦尼汁比起出邊坊間食既香濃同香滑,面嘅質感帶點煙靭十分之好食🤤松葉蟹甲羅燒蟹膏意大利飯$298作為好鍾意食蟹嘅我🦀,蟹膏濃郁鮮味,而飯🍚既面頭一大遍蟹膏再加埋鵪鶉蛋黃撈埋啲飯一齊食,真係令人可以食唔停😭😭日本刺身拼盤 呢個係情人節限定嘅食材,蜆肉鮮甜多汁,而面頭白色一塊塊嗰啲脆卜卜配埋下邊生蠔一齊食口感好特別😍椰子雪糕🍧旁邊嘅椰子塊香甜脆身😝中間嘅雪糕係玫瑰花形狀,外型非常討好,味道係十分香濃嘅椰子味雪糕,口感好清新,並且可以解膩另外魚柳配菜和漢堡肉包,味道不過不失,魚柳配菜嘅醬汁好特別,酸酸美味咁樣,令人好開胃😝
屯門良德街8號珀御地下G05號舖
今日介紹屯門一間位於田景站好出名嘅手工意粉🍝