2024-02-20 236 瀏覽
留民料理我有朋友住附近 所以就落樓下試下日式生炸BB乳鴿嚟遠已經聞到佢嘅香味 店員仲好細心咁提供埋一次性手套方便我哋食🫶🏻好熱 仲要好脆 我同朋友一人食一邊 好夠味 唔洗點任何醬汁都食到舔舔脷😋豆腐魚餅一份有四件 真係可以做到外脆內軟 因為入面有豆腐 所以比起普通魚餅軟啲 食落都唔覺得好熱氣👍🏻日式甜咖哩軟殼蟹燴飯個軟殼蟹係新鮮炸起嘅 唔會太硬 平時正常軟殼蟹都會配忌廉燴飯 哩度係用甜咖哩 個感覺係幾新鮮嘅 🤤仲要都比想像中夾 佢個甜咖哩唔會太重 唔會食完之後都仲成口咖哩味😂串燒 (黑毛豬五花腩 三文魚腩 雞心)我哋叫左三款串燒 三文魚腩嘅串燒好似比較少有 又幾特別 佢果度仲有好多其他唔同魚嘅刺身🤪自家製雞肉軟骨棒佢個雞肉軟骨棒係自己整嘅 所以食落去啲肉都好實 又唔會太咸 口感唔錯 仲要加埋佢個燒汁 真係好正😍下次可以再encore🤩
留民料理
我有朋友住附近 所以就落樓下試下
日式生炸BB乳鴿

豆腐魚餅

日式甜咖哩軟殼蟹燴飯

串燒 (黑毛豬五花腩 三文魚腩 雞心)

自家製雞肉軟骨棒