由於放咗工之後咩都唔想諗,就直接叫二人餐啦🤣不過覺得最好食都係佢哋嘅煲仔飯!串燒反而普通咗啲🙈甜品都好出色,如果下次再來我會散叫🙊另外,都好鍾意呢度啲裝修佈置,幾有特色😆🍂有中式加日式的感覺🤣🔸火の物🔥蟹肉,三文魚,鯛魚、威土忌燒蠔炙燒拼盤正常發揮,冇咩特別。生蠔都新鮮,而且厚肉重海水味🦪🔸炸物💥龍田揚炸雞、脆米芝士波、吉列炸蝦🍤炸雞同炸蝦都正常,芝士波就特別啲,咬開啲芝士溶溶地有軟心的感覺,好食!🧀🧀🔸 串燒盛🍢和牛粒、手羽先、厚切日本黑豚.雞脾菇、秋葵、菠蘿整體都冇特別🤔唔特別講了🙈🔸 秘制牛舌蘑菇煲仔飯👅大讚‼️牛舌好厚身,份量好多!配料好足,好多菇菇、洋蔥,佢落左啲燒汁同黑椒,味道好好都幾惹味😋同港式煲仔飯真係好唔同,有啲似日式炊飯😜🔸 鹽燒白鱔煲仔飯😋白鱔都好厚身,燒得好香,無骨😋 個底有啲飯焦好好食,好有咬口。🔸 精選甜品👍🏻真心推介😍😍估唔到佢甜品咁有心思,係黑糖番薯麻薯😋呢樣甜品真係好少見,其實就好似拔絲地瓜,不過用左黑糖,係熱食既,甜甜地少少外脆內軟的感覺😋📍#秋香 (#屯門美食)屯門青善街38號康景花園地下26-27號舖屯門青山公路1號黃金海岸商場地下32號舖

🔸火の物🔥
蟹肉,三文魚,鯛魚、威土忌燒蠔
炙燒拼盤正常發揮,冇咩特別。生蠔都新鮮,而且厚肉重海水味🦪

🔸炸物💥
龍田揚炸雞、脆米芝士波、吉列炸蝦🍤

🔸 串燒盛🍢
和牛粒、手羽先、厚切日本黑豚.雞脾菇、秋葵、菠蘿
整體都冇特別🤔唔特別講了🙈

🔸 秘制牛舌蘑菇煲仔飯👅

🔸 鹽燒白鱔煲仔飯😋

🔸 精選甜品👍🏻

📍#秋香 (#屯門美食)
屯門青善街38號康景花園地下26-27號舖
屯門青山公路1號黃金海岸商場地下32號舖