2021-04-18 452 瀏覽
武漢肺炎仲未完,但係生日飯都要食嘅~~ 見呢間店名咁特別,山旮旯, 就試吓呢間啦~ 真係幾surprise, 山旮旯都有好嘢食喎入到去, 地方唔太細, staff都nice, 我地order咗德國烤焗脆皮豬手,原隻茄子皇同黑松露露筍意大利飯配香煎帶子~ 個豬手係第一位佳麗上枱,一嚟到就香噴噴,大大隻, 個friend將佢分屍嘅時候,聽到超級脆嘅聲,真係引死人咩。。。。 佢一切好,我地即刻食, 真係好脆,好好食,我覺得係必食之選呀!!! 咁大隻豬手都勁入味, 外脆內軟,真係好好食. 個risotto同茄子都好好食, 茄子真係超大,唔怪得之佢叫茄子皇啦,好好食 整體嚟講真係唔錯 原來佢係限時個半鐘,但係我地book位嗰陣唔知,入坐都冇聽佢地提過, 不過佢地都好有禮貌同我地講,又冇趕我地走, 我地食完都離開,轉場搵甜品食都得 下次要再嚟試其他嘢呀

整體嚟講真係唔錯

下次要再嚟試其他嘢呀