餐廳: PHI Coffee & Pancake (山頂廣場)
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2023-04-28 32 瀏覽
#梳孚厘 #souffleWeekend約埋朋友上 #太平山 一日遊👏🏻帶心心坐 #山頂纜車 🚠好開心🥳山頂廣場有好多靚餐廳 & 商店🤩最後我地揀咗 phi.coffee.pancake 餐廳格局好靚好吸引💖坐邊都係打卡位!All day breakfast & Parma Ham French toast 賣相都好靚好吸睛🤩我好欣賞個toast🤤望落好脆,原來裡面暖心😍而且估唔到佢係甜嘅,切開有好香肉桂蘋果餡Mix Parma Ham又咸又甜感覺好得意😆加埋有檸檬汁調味嘅牛油果蓉又再有另一種refresh嘅口感!即刻成件事無咁甜,而且好夾!超中意❤️慢煮牛面肉闊條麵都唔錯~牛面肉軟腍唔騷,闊條麵掛汁彈牙蕃茄sauce又岩小朋友,配牛面肉都唔會覺得好heavy👍甜品,心心緊係揀士多啤梨🍓梳孚厘啦😂靚到媽媽我少女心都出哂嚟😌梳孚厘pancake真係好軟綿綿又暖笠笠🥹而且啲cream好滑好香,又唔會好油,不過甜💯🏆下次一定要再試埋其他味🫣🤣最後杯咖啡都好重要,好味,拉花又夠靚!完美~💖#好滿意 #開心的一天 #跟住我食唔中伏
#梳孚厘 #souffle

Weekend約埋朋友上 #太平山 一日遊👏🏻
帶心心坐 #山頂纜車 🚠好開心🥳

餐廳格局好靚好吸引💖坐邊都係打卡位!

我好欣賞個toast🤤望落好脆,原來裡面暖心😍
而且估唔到佢係甜嘅,切開有好香肉桂蘋果餡
Mix Parma Ham又咸又甜感覺好得意😆
即刻成件事無咁甜,而且好夾!超中意❤️

慢煮牛面肉闊條麵都唔錯~牛面肉軟腍唔騷,闊條麵掛汁彈牙
蕃茄sauce又岩小朋友,配牛面肉都唔會覺得好heavy👍

甜品,心心緊係揀士多啤梨🍓梳孚厘啦😂
靚到媽媽我少女心都出哂嚟😌
梳孚厘pancake真係好軟綿綿又暖笠笠🥹
而且啲cream好滑好香,又唔會好油,不過甜💯🏆
下次一定要再試埋其他味🫣🤣

最後杯咖啡都好重要,好味,拉花又夠靚!完美~💖

#好滿意 #開心的一天 #跟住我食唔中伏