2023-06-25
𝟚𝟠.𝟘𝟛.𝟚𝟘𝟚𝟛《岀餐速度極快越菜🫡》𑁍 春嬌 (銅鑼灣) 𑁍📍 銅鑼灣加路連山道9A號地舖 📍嗰陣去咁啱過完午飯時間,坐得落完單之後兩分鐘就已經有嘢食🤣速度真係驚豔到我🫡食落覺得味道都唔錯,加上堂食價錢都唔算貴👍🏻外賣仲有9折或者學生85折,個撈檬折完個價都係$49連嘢食就真心抵食🥡𐂂 招牌蔥油烤牛肉撈檬 ($56)無論係檬粉份量,定係牛肉都好足夠💓就算係配菜(啫係啲青瓜絲、紅蘿蔔絲,仲有粉絲)都俾足🥒牛肉係牛肉碎嚟,醃得好入味好香口,不過如果唔鍾意濃味嘅人可能會覺得太鹹😳整體嚟講,我個人就覺得好好食😋꧁評分꧂🍴食物: 4.4/5💰性價比: 4/5🪴服務: 3.9/5✈︎ 店鋪資訊✈︎💸人均消費: $100內🈚️加一服務費🔖餐廳分類 🔎 #hkfoodieat_銅鑼灣 #hkfoodieat_將軍澳 #hkfoodieat_坑口 #hkfoodieat越南菜🇻🇳
《岀餐速度極快越菜🫡》
𑁍 春嬌 (銅鑼灣) 𑁍
📍 銅鑼灣加路連山道9A號地舖 📍
招牌蔥油烤牛肉撈檬
𐂂 招牌蔥油烤牛肉撈檬 ($56)
꧁評分꧂
🍴食物: 4.4/5