2020-10-19
前菜我哋叫左兩個冷盤1. 口水雞 ~ 佢個汁唔算太辣,酸酸辣辣咁😋2. 雞絲粉皮~專登為咗個唔食辣嘅朋友叫架,d粉皮好爽口,唔會淋pat pat 之後主菜就當然唔少得酸菜魚啦⋯⋯魚🐟有好多選擇架,我哋就叫左個酸菜桂魚⋯⋯d魚係勁滑,平時食果啲魚塊就薄薄一片,但呢間…um... 好似係將成條魚拎去起肉後再放返落去咁,因為我食到個魚頭!跟住又係為一個唔食辣嘅朋友叫嘅糖醋魚塊~啲魚唔會黐到成pat 都係粉醬,酸酸甜甜咁好開胃😋最後我哋揀咗店員大大推介嘅農家拆骨肉湯 ~有白羅白,芽菜,豆卜,豬肉,薑…。入口好重薑味又夠清甜!當然唔少得我嘅凍檸茶少甜少冰同朋友仔嘅凍朱古力啦重點係佢你地啲食物全部都好大碟架,我覺得佢一啲都唔貴!我哋兩個人食,所以淨左好多野🙈😭😭估計4個人都夠食丫最後要比10個like👍嗰度啲店員呀,超級好禮貌呀!
1. 口水雞 ~ 佢個汁唔算太辣,酸酸辣辣咁😋
當然唔少得我嘅凍檸茶少甜少冰同朋友仔嘅凍朱古力啦
最後要比10個like👍嗰度啲店員呀,超級好禮貌呀!