Cova Ristorante & Caffe (中環)中環遮打道16-20號歷山大廈2樓203號舖-----Choco Mousse ($398)對於一個復活節都要返工ge打工仔黎講 最開心係咩?就係有同事復活節生日 所以返工有cake食啦🤣🤣🤣Cova ge朱古力蛋糕非常邪惡 上面有一層溶溶地ge朱古漿🤤下面有幾層朱古力mousse同朱古力蛋糕交疊住 雖然口感唔及上次食ge Agnes.b cafe蛋糕咁豐富 但係勝在朱古力味極度濃郁 而且質感幼滑 幾乎入口即溶 朱古力入口時候較甜 之後會慢慢演變為微苦 吞落去之後 會再有一層甜苦交融ge甘味 絕對會令朱古力lover神魂顛倒 回味無窮🤤再加埋上面帶有微酸ge藍莓同紅莓 中和朱古力ge甜膩感 真係食多幾件都完全無問題🤤-----👶🏻B仔整體評價:8.5/10個👍🏻👶🏻B仔抵食程度:6/10個👍🏻-係貴ge 但好食😝👶🏻B仔環境評分:買走yo👶🏻B仔味道評分:9/10個👍🏻👶🏻B仔回頭機會:8.5/10個👍🏻-如果有米一定成日買😂-----#swallowhongkong跟住我一齊吞食香港啦!🤤#swallowcentral
Cova Ristorante & Caffe (中環)
中環遮打道16-20號歷山大廈2樓203號舖
👶🏻B仔整體評價:8.5/10個👍🏻