2020-10-05 1309 瀏覽
路線置頂先希望幫到食完晚餐要離開既大家🙈 我第一次食,食完8點幾A座大門竟然落左閘(雲石地板、光鮮啲、有接待處果度) 我搭番上一樓,穿停車場過對面搭客𨋢走🙈 順手講埋去程:出A座𨋢左手見到易拉架果個門口一直入(唔好理條樓梯) 路線簡介鉛筆。 《食物》今晚叫左:1. 燒豬頸肉-嫩、軟、有肉汁、唔算厚切但都ok,有口感、可惜沒有燒的焦香味,但醬汁整得出色,佢唔係好濃味果種,酸酸地,好味~!2. 香葉辣肉碎配白飯-呢個食落似用蠔油炒既中式家常肉碎飯多過泰式,但平心而論佢係一個好味既飯😂3. 黃咖喱牛腩-黃咖喱正常~牛腩夠腍~啲薯仔好食呀,佢批到一格格坑紋咁我喜歡呢個口感4. 脆脆雞翼-係一個好食既雞翼,入面嫩滑唔乾,大大隻,但叫完覺得同泰國冇咩關係😂5. 薄餅-好食!酥脆有層次,請試!6. 泰式奶茶-好飲,飲到最尾冇咁甜更好飲 總結:-環境舒服乾淨-職員件良心tee好靚-平日光顧,即日卜7pm成功(之前試過星期六下晝卜唔到當晚)-食物係平穩同中上幾肯定其他菜式都唔會係伏但佢冇平時食泰國野果種好惹味好激情既感覺😂唔知你地明唔明,感謝收睇
路線置頂先
希望幫到食完晚餐要離開既大家🙈

我第一次食,食完8點幾
A座大門竟然落左閘(雲石地板、光鮮啲、有接待處果度)

我搭番上一樓,穿停車場過對面搭客𨋢走🙈

路線簡介鉛筆。

《食物》今晚叫左:
燒豬頸肉

香葉辣肉碎飯

黃咖喱牛腩

脆脆雞翼

5. 薄餅-好食!酥脆有層次,請試!
薄餅

6. 泰式奶茶-好飲,飲到最尾冇咁甜更好飲
泰式奶茶

總結:
-環境舒服乾淨
-職員件良心tee好靚
-平日光顧,即日卜7pm成功
(之前試過星期六下晝卜唔到當晚)
-食物係平穩同中上
幾肯定其他菜式都唔會係伏