2022-09-24
2079 瀏覽
🌃 餐廳位於觀塘工業區, 主打手工漢堡, 設有室內及室外位置, 而室外位置更有酒吧嘅感覺, 而餐廳設計走美式風格路線。.🍔 經典之堡💲 60👉 係最classic嘅組合,手打牛肉很厚切,配以新鮮生菜及蕃茄, 仲有車打芝士同秘製momo醬 🤤,手打牛肉即叫即煎, 漢堡包選用牛油烤烘, 咬落 有d脆同香口,幾有誠意。👉手打牛肉外脆内軟,咬落肉汁爆出黎,好juicy。.🍔 熱帶之堡💲 67👉 熱帶之堡比經典之堡有更多材料, 除了厚切嘅手打牛肉,新鮮蔬菜、蕃茄同車打芝士之外, 仲加上了原片菠蘿同埋煙肉, 配搭千島醬, 令到整個包更加足料,更加滿足😍, 而且菠蘿有輕輕煎過, 令甜味更突出, 口感更juicy, 更有夏日嘅感覺🏝。.🍟 炸薯條💲 25👉 薯條份量幾多, 質素中規中距,如果粗少少會更好,炸得幾脆口,薯條表面灑上調味粉, 另附有兩包蕃茄醬。.🍓🥛 士多啤梨奶昔💲 35👉 口感幾smooth, 奶味較重,有啲士多啤梨味。。.📍 MOO MOO觀塘巧明街94-96號鴻圖中心地下1A號舖.此價格只供參考及以當時為準,實際價格或會與本文章有所差異。-
🍔 經典之堡
💲 60
👉手打牛肉外脆内軟,咬落肉汁爆出黎,好juicy。
🍔 熱帶之堡
💲 67
🍟 炸薯條
💲 25
🍓🥛 士多啤梨奶昔
💲 35
👉 口感幾smooth, 奶味較重,有啲士多啤梨味。
。
📍 MOO MOO
觀塘巧明街94-96號鴻圖中心地下1A號舖
此價格只供參考及以當時為準,實際價格或會與本文章有所差異。