2019-05-10 232 瀏覽
網上有人介紹呢間台灣嘢幾好食,見今日路過觀塘就試試佢啦…【肉燥飯+鹽酥雞+櫻花蝦青菜+鹽酥花技丸+波霸奶茶】落單時有得揀 多飯/ 少飯,多肉燥 / 少肉燥,我好鐘意每粒飯都有汁,所以揀咗多肉燥,剛剛好撈晒成碗飯😆雖然肉燥味道淡咗少少,但係加埋香脆鹽酥雞味道就啱啱好,鹽酥雞炸得非常脆口,食落唔覺油膩,忍唔住食晒成塊邪惡嘅雞皮🤤花技丸夠彈牙都幾好,波霸奶茶茶味濃郁,珍珠有咬口又唔會太硬👍🏼👍🏼👍🏼【牛肉麵+櫻花蝦青菜+胚芽奶茶】牛肉醃得入味有咬口,湯底有濃濃既牛肉味又唔會太咸,不過麵質就差少少比較淋,如果麵質彈牙就正喇😅胚芽奶茶同樣茶味濃郁,胚芽份量十足👍🏼飲品採用台式飲品品牌"賞茶",我地揀嘅套餐仲有得免費升級大杯飲品,大杯到飲唔晒要拎走一路行一路飲😂以呢個份量同埋價錢黎講係非常抵食👍🏼👍🏼👍🏼
網上有人介紹呢間台灣嘢幾好食,見今日路過觀塘就試試佢啦…

以呢個份量同埋價錢黎講係非常抵食👍🏼👍🏼👍🏼
肉燥飯+鹽酥雞+櫻花蝦青菜+鹽酥花技丸
牛肉麵+櫻花蝦青菜
台式飲品品牌"賞茶"
2019-05-10
午餐
肉燥飯+鹽酥雞+櫻花蝦青菜+鹽酥花技丸
牛肉麵+櫻花蝦青菜
台式飲品品牌"賞茶"